Studiereizen naar Peking

Excursies in Peking

Excursies in Beijing
KILROY biedt professionele excursies in Peking en omgeving aan. Onder excursies vallen het bezoeken van bedrijven, culturele instellingen en andere, gerelateerde instanties. KILROY helpt ook met praktische informatie, zoals het openbaar vervoer in Peking.

KILROY biedt veel mogelijkheden voor excursies. Op basis van de wensen en behoeften stellen we samen een programma op voor excursies in Peking.

Excursies naar de Hutongs

Één van de populairste excursies is het bezoeken van de Hutongs, oude woonwijken met nauwe straatjes, kleine huizen en een muur hier omheen. Tijdens een tocht met gids door de Hutongs ga je terug in de tijd. De meeste huizen hebben geen sanitair in huis en elektriciteit is niet overal aanwezig. Tegenwoordig worden veel van deze wijken gesloopt om plaats te maken van de groeiende behoefte van woningen. 

Bezoek aan een Chinese basis- of middelbareschool

Het is mogelijk om een Chinese basis- of middelbareschool te bezoeken. Ervaar hoe Chinese kinderen les krijgen en woon een klas voor een dag bij. 

Excursies naar een lokale boerderij

Bezoek een Chinese boerderij in de buurt van Peking. Op deze boerderijen worden rijst, fruit of groenten verbouwd. Krijg een rondleiding en ontmoet lokale boeren op de boerderij. 

Meer informatie over excursies in Peking?
Contact KILROY
Contact