Europa

 

Studiereizen naar Europa

Een studiereis naar een Europese bestemming is al jaren popualair en dat is niet voor niets: zodra je de grens overgaat merk je direct dat elk land zijn eigen cultuur, gebruiken, taal, geschiedenis en bezienswaardigheden heeft. In een relatief korte reistijd bevind je je al snel op een hele andere plek.

Studiereis Europa op maat

Een studiereis naar een Europese bestemming is een onvergetelijke ervaring. Leer meer over de overblijfselen van de Griekse oudheid, de verwoestende effecten en leerzame lessen van de Tweede Wereldoorlog, leer de Franse taal, proef de Italiaanse keuken, geniet van het wijdse uitzicht op de Eiffeltoren, ervaar Ierse gezelligheid in de pub, vergaap je aan prachtige Spaanse architectuur... dit is slechts een greep uit alles dat Europa te bieden heeft.

Bij KILROY is het mogelijk om studiereizen om maat te laten maken. Aan de hand van de wensen en behoeften op het gebied van budget, accommodatie, vervoer en excursies maken wij een gratis offerte op. 

KILROY organiseert groepsreizen en studiereizen naar de volgende Europese landen:

Staat je bestemming er niet tussen? Laat ons weten wat je zoekt! We bieden maatwerk en in ons brede netwerk is vaak veel mogelijk.

Meer informatie over studiereizen in Europa?
Contact KILROY

Contact