Duitsland

Bezoek Kurfürstendamm in Berlijn tijdens je studiereizen naar Duitsland
 

Studiereizen naar Duitsland

Duitsland is een populaire bestemming voor een studiereis. Niet alleen dankzij haar geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden, maar ook vanwege de prijs en aantrekkelijke reistijd. KILROY biedt studiereizen aan in Berlijn en Hamburg.

Berlijn

Met een studiereis naar Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, ervaar je de geschiedenis en contrasten in architectuur van deze bijzondere stad. De grens tussen het oude Oost- en West-Berlijn is nog steeds op veel plekken zichtbaar, vooral in de historische wijk Mitte - het centrum van de stad. Hoewel er van de muur zelf, die in 1989 viel en Berlijn weer één maakte, op wat resten na weinig meer te zien is, is het verschil tussen oost en west nog duidelijk zichtbaar. 

Studiereizen naar Duitsland - Berlijn

Hamburg

Hamburg is de op-één-na grootste stad van Duitsland en heeft de belangrijkste en grootste haven van het land. Hamburg is een waterrijke stad gelegen aan de Elbe, en beschikt over meer dan 2500 bruggen, het wordt daardoor ook wel het Venetië van Duitsland genoemd. Het ligt op slechts 5 uur rijden van Utrecht, waardoor je veel tijd overhoudt om deze leuke stad te bezichtigen!

Studiereizen naar Duitsland - Hamburg

Studiereis op maat

Bij KILROY is het mogelijk om studiereizen op maat te laten maken. Aan de hand van de wensen en behoeften op het gebied van budget, accommodatie, vervoer en excursies maken wij een gratis offerte. 

KILROY organiseert studiereizen naar Duitsland in:

Staat je bestemming er niet tussen? Laat ons weten wat je zoekt! We bieden maatwerk en in ons brede netwerk is vaak veel mogelijk.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Duitsland
Offerte aanvragen

Contact