Studiereizen naar Berlijn

Taalcursus in Berlijn

Taalcursus in Berlijn
KILROY biedt in Berlijn taalcursussen aan in samenwerking met de ANDA Language School. Deze kleinschalige talenschool ligt in het oosten van de stad, in de wijk Friedrichshain.

Talenschool in Berlijn

De talenschool is met tien klaslokalen een kleine, knusse school. Alle docenten zijn moedertaalsprekers en zijn speciaal getraind in het lesgeven in het Duits aan buitenlanders. De talenschool biedt gratis WiFi en beschikt over een lounge. Een klas bestaat uit maximaal 11 leerlingen. 

Friedrichshain

Friedrichshain is één van de hipste wijken in Berlijn. De wijk biedt genoeg café's, barretjes en gezelllige restaurants. In Friedrichshain vind je ook de East Side Gallery, wat een overgebleven stuk is van de Berlijnse Muur, dat door artiesten onder handen is genomen. Ook de grote vlooienmarkt Boxhagener Platz vind je in deze wijk.

KILROY biedt een groot aanbod aan hotels en hostels in Berlijn. Dichtstbijzijnde accommodaties zijn Plus Berlin Hostel and Hotel en Industriepalast Hostel Berlin, ze liggen op nog geen 2 km van de school vandaan.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Berlijn met taalcursus
Offerte aanvragen

 

Contact