Engeland

Ga op studiereis in Engeland
 

Studiereizen naar Engeland

Londen staat bij veel reizigers hoog op het steden verlanglijstje, en dat is niet zo vreemd; het is een wereldse stad waar ontzettend veel te zien is. Buckingham Palace, Westminster Abbey, een wandeling door Notting Hill of het groene Hyde Park, het zijn slechts enkele 'must sees'. Een leuk alternatief op een bezoek aan deze metropool is de stad die voornamelijk bekend staat om zijn voetbalclubs, namelijk Manchester! In deze moderne stad vind je nog veel oude fabrieken uit de Industriële Revolutie. Laat een studiereis op maat maken naar Londen of Manchester.

Studiereis Engeland

Denk je aan Engeland, dan denk je aan pubs, Fish 'n Chips, English Breakfast met bacon en worstjes en natuurlijk de voetbalclubs. Een studiereis naar Engeland is niet alleen heel leuk, maar ook heel interessant en leerzaam. 

Londen

Deze wereldstad heeft alles wat je maar kunt wensen. Van oude, statige gebouwen als Westminster Abbey, The Tower Bridge, mooie musea, maar ook groene parken in het midden van de stad en lange winkelstraten, tot aan efficiënt openbaar vervoer. En daarbij is het ook fijn dat je er met de taal goed uit de voeten kunt. Londen is niet voor niets erg populair bij (school)groepen.

Studiereizen naar Engeland - Londen

Manchester 

Manchester staat voornamelijk bekend om zijn voetbalclubs. Maar deze stad heeft nog zo veel meer te bieden. In tegenstelling tot Londen is het centrum compact waardoor lopen van de ene bezienswaardigheid naar de andere goed te doen is. Dankzij de Industriële Revolutie zijn er nog steeds veel oude gebouwen en fabrieken te zien in deze moderne stad. Vanuit Manchester is ook Liverpool gemakkelijk te bereiken. 

Studiereizen naar Engeland - Manchester

Studiereis op maat

Bij KILROY is het mogelijk om studiereizen om maat te laten maken. Aan de hand van de wensen en behoeften op het gebied van budget, accommodatie, vervoer en excursies maken wij een gratis offerte. 

KILROY organiseert studiereizen naar Engeland in:

Staat je bestemming er niet tussen? Laat ons weten wat je zoekt! We bieden maatwerk en in ons brede netwerk is vaak veel mogelijk.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Engeland
Offerte aanvragen

Contact