Clink78

Clink78
Clink78 ligt in King's Cross, een levendige en culturele wijk ten noorden van het centrum. Het grote trein- en metrostation van King's Cross ligt op 10 minuten lopen van het hostel.

Het hostel is gevestigd in een voormalige rechtbank en heeft van binnen een kleurrijke, stoere uitstraling. De oude rechtbank is tijdens de verbouwing deels in tact gehouden; er zijn rechtszalen die zijn omgetoverd in gemeenschappelijke ruimtes, je kunt slapen in een gevangeniscel, en de bar in de kelder is vernoemd naar de punkband "Clash" die ooit in deze rechtbank terecht heeft gestaan. Er is gratis WiFi in het hele gebouw. De slaapzalen zijn geschikt voor 8- tot 12-personen, waarvan sommigen een eigen badkamer hebben, anderen hebben gedeelde faciliteiten op de gang. 

King's Cross is de afgelopen jaren flink opgeknapt. Clink78 ligt vlakbij het Granary Square, een relatief nieuw plein waar je op de trappen gezellig een lunch kunt nuttigen, maar er zijn ook geregeld activiteiten te doen, zo kun je er in de winter schaatsen. 

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Londen
Offerte aanvragen
Contact