Generator London

The Generator
De populaire hostelketen Generator is gevestigd in een voormalig politiebureau dat bij renovatie een moderne, industriële look heeft gekregen. Het ligt op een gunstige locatie tussen Russel Square en Kings Cross.

De verbouwing in 2014 heeft het populaire hostel een flinke boost gegeven. Het hostel ziet er hip uit en heeft veel gemeenschappelijke ruimtes, zoals een lounge met groot tv-scherm, een café waar op de piano gespeeld kan worden, speelkamer, een groot tv-scherm en een bar. In het hele gebouw is gratis WiFi aanwezig. De kleurrijke kamers bestaan uit 4- tot 10-persoons stapelbedden. Elke kamer beschikt over een wasbak, de badkamers en toiletten bevinden zich op de gang. 

Het hostel ligt op loopafstand van bezienswaardigheden als Covent Garden, Regent's Park en The British Museum. Regent's Parks is een prachtig park omgeven door statige panden. Je vindt er de London Zoo, Madame Tussauds, en het is erg geschikt voor buitenactiviteiten als hardlopen en waterfietsen. Vanaf de heuvel van Primrose Hill heb je een mooi uitzicht over de stad. 

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Londen
Offerte aanvragen
Contact