Studiereizen naar Londen

Taalcursus Engels in Londen

Taalcursus Engels in Londen
Op zo'n 30 minuten afstand van Londen's centrum ligt Edwards Language School. De Engelse talencursus wordt gegeven in kleine klassen en duurt drie of vijf dagen.

Edwards Language School
De talenschool is opgericht in 1990 in een voormalige villa en beschikt over negen klaslokalen. De school heeft een lounge en een kleine tuin. Overal is wifi beschikbaar.

Locatie
Ealing Broadway is een levendige wijk waar veel Engelse families wonen. In de wijk vind je veel winkels en restaurants. Op vijf minuten loopafstand ligt het Ealing Broadway station welke je in 30 minuten naar het centrum van Londen brengt.

Talencursus
Je kan kiezen om de studenten van tevoren een toets te laten maken om het niveau van de studenten te bepalen of om de klas zelf op te delen. Elke groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 15 studenten. De cursus bestaat uit negen lessen verdeeld over drie dagen of uit 20 lessen verdeeld over vijf dagen.

Het is mogelijk om van tevoren onderwerpen of thema's die gerelateerd zijn aan de studiereis door te geven aan de docent om hierop in te spelen tijdens de cursus.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Londen met taalcursus
Offerte aanvragen
Contact