Studiereizen naar Parijs

Accommodatie in Parijs

Je kunt zelf kiezen wat voor accommodatie je wilt voor de studiereis naar Parijs. De stad is opgedeeld in twintig arrondissementen, waarvan het eerste het centraal gelegen Louvre is. Vanaf hier draaien de nummers met de klok mee in een cirkel verder naar buiten. De accommodaties rond de grote stations zoals Gare du Nord zijn vaak wat voordeliger dan hotels midden in het centrum. En met de metro ben je met 15 minuten dan toch in het hart van de stad, het uitgebreide Parijse metronetwerk brengt je eigenlijk overal waar je moet zijn.

KILROY heeft een selectie gemaakt van hotels en hostels die geschikt zijn voor grotere groepen, waarbij prijs en bereikbaarheid belangrijke criteria zijn. De hostels met hun slaapzalen zijn populair vanwege de vaak goede locatie, gezellige gemeenschappelijke ruimtes, en relatief lage prijs. Voor docenten en begeleiders is het uiteraard mogelijk om op een eenpersoonskamer te verblijven. Maar heb je liever een kamer met eigen badkamer in een hotel, dan hebben we ook verschillende mogelijkheden voor je.

Hieronder vind je een selectie van ons brede aanbod, maar ben je op zoek naar iets anders laat ons dit dan gerust weten, we hebben vast iets wat op je wensen aansluit!  

Contact