Studiereizen naar Parijs

Excursies in Parijs

Excursies in Parijs
KILROY biedt professionele excursies in Parijs en omgeving aan. Onder excursies vallen het bezoeken van bedrijven, culturele instellingen en andere, gerelateerde instanties. KILROY helpt ook met praktische informatie, zoals het openbaar vervoer in Parijs.

KILROY biedt veel mogelijkheden voor excursies. Op basis van jouw wensen en behoeften stellen we samen een programma op voor excursies in Nice. KILROY biedt bijvoorbeeld de volgende excursies in Parijs aan:

De riolen van Parijs

Één van Hausmann´s grootste projecten was het riolensysteem onder de grond van Parijs. Vandaag de dag kan je het Rioolmuseum bezoeken waar je met eigen ogen de riolen van Parijs kan zien. Maar ook de geheime activiteiten die destijds zijn uitgevoerd ervaren.

Bezoek het Paleis van Versaille

Dit enorme kasteel, wat vroeger werd bewoond door De Zonnekoning Lodewijk XIV, ligt ten zuidwesten van Parijs. Bezoek je het Paleis dan neem je een kijkje bij de marmeren binnenplaats, de Opera, de Koninklijke Kapel, de tuinen en de hal van spiegels. Paleis van Versaille is omgeven door park met een grootte van honder hectare, gebouwd door de beroemde architect Le Notre.

Parc de la Villette - wetenschap Museum

Pacr de la Vilette beschikt over een gigantisch wetenschapsmuseum met een planearium, tentoonstelling van de laatste technologie, bioscoop, muziekcentrum en een simulator bioscoop. Het museum is zowel voor jongeren als ouderen erg interessant.

Explora

Explora is 's werelds grootste wetenschap en technologie museum. In het museum leer je alles over astronomie, bezoek je de mediatheek en vind je tentoonstellingen over geluid, licht, wiskunde, aerodynamiek en nog veel meer!

La Géode (Imax)

's Werelds grootste 360 graden filmscherm vind je in La Géode! Bezoek het in Parijs en ervaar een bijzondere ervaring op het gebied van entertainment.

Le Cinaxe

Deze mobiele simulator maakt het mogelijk om alle passagiers met het beeld mee te bewegen. Elke rit duurt zo'n 10 minuten en is echt een bezoekje waard.

Meer informatie over excursies in Nice?
Contact KILROY
Contact