Studiereizen naar Parijs

Taalcursus Frans in Parijs

Taalcursus Frans in Parijs
Vlakbij de Seine in het 4e arrondissement vind je talenschool French As You Like It. Één van de cursussen vindt buiten plaats waarbij je markten, winkelgebieden en historische gebieden bezoekt. Frans leer je natuurlijk het beste in een Franstalig land én in de praktijk.

Talenschool French As You Like It
De talenschool French As You Like It is een erkende talenschool en maakt taalprogramma's voor zowel individuen als grote groepen. Studenten worden zorgvuldig op elkaar afgestemd en geplaatst bij een ervaren docent Frans. Alle docenten zijn geboren Parijzenaren en geven naast les ook veel info over het Parijse leven en de cultuur. Wifi, koffie, thee en snacks worden gedurende de cursus aangeboden.

Locatie
De talenschool is centraal gelegen aan de rechterzijde van de Seine. Het ligt in het vierde arrondissement vlakbij Palace de la Bastille en op loopafstand van de Notre Dame.

Taalcursus
De talenschool beschikt over twee klaslokalen met 35 plekken en zeven klaslokalen met acht plekken. Toch is de cursus waarbij de studenten de stad in gaan de populairste. Samen met de docent gaan ze in kleine groepen lokale markten, winkelgebieden en culturele en historische plekken bezoeken.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Parijs met taalcursus
Offerte aanvragen

 

Contact