Griekenland

Studiereizen naar Griekenland
 

Studiereizen naar Griekenland

Griekenland biedt veel geschiedenis en cultuur. Ervaar de oude geschiedenis, archeologische overblijfselen en monumenten in combinatie met de moderne leefstijl van nu. Ga op studiereis naar Griekenland en leer alles over de bijzondere geschiedenis van het land.

Studiereis Griekenland

Ben je eenmaal in Griekenland, dan wandel je tussen eeuwenoude geschiedenis. KILROY biedt studiereizen naar Griekenland in Athene. Deze oude stad is een goede keus voor een zeer educatieve studiereis. 

Athene

Hoewel Athene een grote stad is, zijn de grootste bezienswaardigheden dicht bij elkaar gelegen. Het openbaar vervoer brengt je in een mum van tijd gemakkelijk van de ene naar de andere kant van Athene. Laat je verrassen door de combinatie van archeologische overblijfselen en monumenten en de moderne leefstijl van nu. De zomers in Athene zijn heet. We raden je daarom aan om studiereizen naar Athene te plannen in de koelere maanden zoals mei of september. 

Studiereizen naar Griekenland - Athene

Studiereis op maat

Bij KILROY is het mogelijk om studiereizen om maat te laten maken. Aan de hand van de wensen en behoeften op het gebied van budget, accommodatie, vervoer en excursies maken wij een gratis offerte. 

KILROY organiseert studiereizen naar Griekenland in:

Staat je bestemming er niet tussen? Laat ons weten wat je zoekt! We bieden maatwerk en in ons brede netwerk is vaak veel mogelijk.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Griekenland
Offerte aanvragen

Contact