Studiereizen naar Athene

 

Studiereizen naar Athene

Hoewel Athene een grote stad is, zijn de grootste bezienswaardigheden dichtbij elkaar gelegen. Het openbaar vervoer brengt je in een mum van tijd gemakkelijk van de ene naar de andere kant van Athene. Laat je verrassen door de combinatie van archeologische overblijfselen en monumenten en de moderne leefstijl van nu. De zomers in Athene zijn heet. We raden je daarom aan om studiereizen naar Athene te plannen in de koelere periodes als het voor- of najaar.

Wil je een offerte aanvragen?
Contact KILROY
Heb je een vraag?
E-mail ons

Je kunt ons ook altijd even bellen op +31 20 5245 160

Studiereis Athene

Tijdens een studiereis naar Athene zal je de combinatie van oude gebouwen uit de Griekse cultuur en de moderne leefstijl proeven. Ervaar Athene van bovenaf en maak een trip naar de Lykavittós heuvel. Het hoogste punt van deze heuvel ligt op 227 meter hoogte. Athene heeft een rijke cultuur en geschiedenis. In de stad vind je dan ook veel musea met enorme collecties van archeologische oudheden. 

Studiereizen naar Athene

Bezoek de historische overblijfselen van Athene

Athene vandaag de dag is een moderne stad in het centrum van Europese mode en lifestyle. Het verre verleden van Athene trekt veel bezoekers aan die maar al te graag historische overblijfselen en monumenten bezoeken. Een studiereis naar Athene biedt spannende contrasten tussen het verleden en het heden.

Reizen naar Athene

Naar Athene reis je gemakkelijk met het vliegtuig. Vliegtickets zijn doorgaans erg betaalbaar, vooral als je buiten de drukste zomermaanden een bezoek brengt aan de stad. Ook het vervoer binnen de stad is goed geregeld. Na een grote verbouwing en vergroting van het openbaar vervoer in 2004 is het nu erg gemakkelijk om je te vervoeren in Athene. Bezienswaardigheden buiten de stad zijn goed te bereiken per bus. 

Studiereizen naar Athene - Tempel van de Olympische Zeus

Excursies en bezienswaardigheden in Athene

Naast excursies naar de bekende bezienswaardigheden in Athene, zoals een bezoek aan de Acropolis, het Parthenon en de tempel van de Olympische Zeus, organiseert KILROY ook excursies ook minder voor de hand liggende, maar minstens zo interessante excursies aan gericht op bepaalde aspecten de Atheense en Griekse geschiedenis, cultuur en maatschappij. Denk hierbij aan een excursie naar een olijfoliefabriek of volg een kookles met typisch Griekse ingrediënten. Bekijk hier meer excursies in Athene

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Athene
Offerte aanvragen

Contact