Hotel Candia

Hotel Candia
Hotel Candia is onderdeel van de Best Western groep en gelegen in een levendige, multiculturele wijk downtown Athene. Het ligt vlakbij het centrale plein Omónia en op 1km van het National Archeologisch Museum.

Het hotel ligt ten noorden, en op loopafstand van de Akropolis. Onderweg kun je een aantal mooie stops maken, zoals in de wijken Kerameikos en Thiseio waar nog veel oude opgravingen te zien zijn zoals een deel van de stadsmuur, het Pompeion en de Dipylonpoort. Je kunt veel bezienswaardigheden in Athene te voet ontdekken, maar je kunt vanaf Larissa ook op de rode metrolijn stappen. 

Candia heeft een dakterras met zwembad, dat in de maanden mei t/m september geopend is. In de zomer kan het erg warm worden in Athene, en dan is het hier erg goed vertoeven. Het hotel beschikt ook over een restaurant, bar, café en vergaderruimte. Overal is gratis WiFi aanwezig. De kamers zijn voorzien van 3 - 4 bedden met een eigen badkamer, airco, tv, en koelkast. Sommige kamers zijn voorzien van een balkon met uitzicht op de Akropolis.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Athene
Offerte aanvragen
Contact