Studiereizen naar Athene

Excursies in Athene

Excursies in Athene
KILROY biedt professionele excursies in Athene en omgeving aan. Onder excursies vallen het bezoeken van bedrijven, culturele instellingen en andere, gerelateerde instanties. KILROY helpt ook met praktische informatie, zoals het openbaar vervoer in Athene. Hieronder een kleine greep uit wat excursies die KILROY kan helpen organiseren.

Vagonetto - Fokis Mining Park

Vagonette is een uniek themapark waar je de gelegenheid hebt om het leven van mijnwerkers te ervaren. De tour begint met een glimp van de speciale mechanische apparatuur die werd gebruikt voor de winning. Vervolgens neem je de oude Vagonetto trein die meer dan 30 jaar geleden werd gebruikt door mijnwerkers, daarmee ga je diep de grond in. Eenmaal in de mijnen zet je de tour te voet voort. Je bereikt Mine Gallery 850 waar je wordt teruggebracht in de tijd. Je ziet hoe de mijnbouw is geëvolueerd en de sterke band onder de mijnwerkers. Vagonetto Mining Park ligt op ongeveer 2,5 uur rijden van Athene en is ontzettend leerzaam en informatief, maar ook spannend! 

Bezoek aan een lokale school in Athene

Tijdens deze excursie ga je met je klas op bezoek bij een Griekse school. De scholieren volgen vergelijkend onderwijs of zitten op een vergelijkbaar niveau. Er is tijd om te discussiëren, een les bij te wonen, of krijg zelf les van een Griekse professor over de geschiedenis van Griekenland.

Fietstocht door Athene

De perfecte manier om een stad leren kennen! In deze 4 uur gaan jullie als groep Athene ontdekken onder begeleiding van een Engels sprekende gids. Een leuke, leerzame manier om de archeologische hoogtepunten van Athene op een andere manier te leren kennen.
Jullie fietsen op een relaxed tempo door rustige straatjes en lanen en nemen uiteraard ook de tijd om te genieten van een drankje met prachtig uitzicht op een van de bekende uitzichten van Athene.

Sport tegen een plaatselijk team! Waterpolo, voetbal of basketbal

Maak er je eigen EK-wedstijd van en strijd tegen een lokaal voetbal-, waterpolo-, of basketbalteam. Het team waartegen jullie spelen wordt zorgvuldig uitgekozen om zeker te weten dat zij ongeveer hetzelfde niveau hebben als jullie. Voor de tegenpartij, het veld en de materialen wordt gezorgd, maar jullie dienen zelf voor de winst te zorgen. 

Meer informatie over excursies in Athene?
Contact KILROY

 

Contact