Portugal

Ontdek de kust van Lissabon tijdens je studiereis naar Portugal
 

Studiereizen naar Portugal

Een studiereis naar Portugal biedt je een mix van indrukwekkend cultureel erfgoed, vriendelijke mensen, goede wijn, een bruisend stadsleven en heerlijk weer! Ook op gebied van educatie is Portugal een aantrekkelijke bestemming voor een studiereis.

Studiereis Portugal

KILROY organiseert studiereizen naar Portugal in haar eigen hoofdstad Lissabon. Bekijk ons aanbod van excursies en accommodatie en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Lissabon

Lissabon, de hoofdstad van Portugal, was eeuwenlang het centrum voor de steeds groter wordende naties met kolonies over de hele wereld. Lissabon is een prachtige multi-etnische stad en heeft mooie historische bezienswaardigheden zoals het Hiëronymietenklooster. Deze combinatie maakt Lissabon een perfecte bestemming voor een studiereis.

Studiereizen naar Portugal - Lissabon

Studiereis op maat

Bij KILROY is het mogelijk om studiereizen om maat te laten maken. Aan de hand van de wensen en behoeften op het gebied van budget, accommodatie, vervoer en excursies maken wij een gratis offerte. 

KILROY organiseert studiereizen naar Portugal in:

Staat je bestemming er niet tussen? Laat ons weten wat je zoekt! We bieden maatwerk en in ons brede netwerk is vaak veel mogelijk.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Portugal
Offerte aanvragen

Contact