Schotland

Studiereizen naar Schotland
 

Studiereizen naar Schotland

Een oud Schots gezegde luidt "guid gear comes in sma’ bouk". Oftwel, waar iets kleins groot in kan zijn. En dat is precies wat past bij Schotland. Hoewel het land relatief klein is, heeft het op het gebied van cultuur, architectuur en natuur veel te bieden. Ga op studiereis naar Schotland!

Studiereis Schotland

Schotland heeft een interessante historie, ruige berglandschappen in de hooglanden en de noordelijke eilanden, indrukwekkende kliffen en toegang tot de oceaan. Dit alles maakt Schotland een perfecte bestemmingen voor natuurliefhebbers en hikers. 

Edinburgh

Edinburgh is een verrassend mooie stad. De combinatie van het heuvelachtige landschap en de architectuur maakt de Schotse hoofdstad een bestemming waar je eens geweest moet zijn. We kunnen het absoluut aanraden, ga op studiereis naar Edinburgh!

Studiereizen naar Schotland - Edinburgh

Studiereis op maat

Bij KILROY is het mogelijk om studiereizen om maat te laten maken. Aan de hand van de wensen en behoeften op het gebied van budget, accommodatie, vervoer en excursies maken wij een gratis offerte. 

KILROY organiseert studiereizen naar Schotland in:

Staat je bestemming er niet tussen? Laat ons weten wat je zoekt! We bieden maatwerk en in ons brede netwerk is vaak veel mogelijk.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Schotland
Offerte aanvragen

 

Contact