Generator Barcelona

Generator Barcelona
Generator Barcelona is een trendy hostel gelegen in de even hippe wijk Gràcia. Hier wonen veel jongeren, studenten en expats. Het is een aangename wijk met de looks van een Catalaans dorp met veel gezellige terrassen en pleinen.

Dit hostel ligt net wat buiten de drukte van het hart van het toeristische centrum, maar het is toch een prima uitgangspunt om de stad te ontdekken. Het leuke aan deze wijk is dat je juist het Spaanse/Catalaanse leven meekrijgt. Het bekende Parc Güell ligt op zo'n 2 km lopen van het hostel. De dichtstbijzijnde metrostations Diagonal en Verdaguer brengen je gemakkelijk richting centrum en het strand.

Dit hostel wordt vooral gewaardeerd om de strakke en moderne uitstraling, het vriendelijke personeel, en de goede faciliteiten. Er is gratis WiFi, het heeft gezellige gemeenschappelijke ruimtes, een restaurant, bar met een kleine dansvloer, café, vergaderruimte, en een binnenplaats. De slaapzalen bestaan uit 4- tot 6-persoons stapelbedden en zijn voorzien van een eigen badkamer. 

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Barcelona
Offerte aanvragen

 

Contact