Equity Point Prague

Equity Point Prague
De populaire en hooggewaardeerde hostelketen Equity Point heeft sinds 2013 ook een accommodatie in Praag. Het ligt midden in het oude centrum van de wijk Praag 1, de bekende brug Karlův Most bevindt zich op nog geen 5 minuten lopen.

Het gerenoveerde hostel heeft een zeer centrale ligging vlakbij de Moldau; langs deze rivier kun je al wandelend de vele mooie Praagse bouwwerken aanschouwen, maar het is ook mogelijk dit met een boottocht te doen, of voor de actievelingen is het ook mogelijk om de rivier zelf per waterfiets ontdekken. De dichtstbijzijnde metrohalte voor Equity Point Prague is Národní třída op nog geen 100 meter lopen.

De accommodatie heeft zowel een hippe als charmante uitstraling met haar lichte slaapkamers, moderne badkamers, houten vloeren en granieten trappen. Er zijn verschillende gemeenschappelijke ruimtes zoals een binnenplaats, een loungeruimte, en in de kelder vind je een heuse "grot" waar TV en muziek genoten kan worden. De algemene ruimtes hebben gratis WiFi. De kamers bestaan uit 4- 8-persoons stapelbedden en zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer.  

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Praag
Offerte aanvragen
Contact