Plus Prague

Plus Prague
Plus Prague ligt in de oude arbeiderswijk Holešovice, dat onderdeel is van Praag 7. Het ligt noordelijk ten opzichte van de Oude Stad, hier beleef je wat meer het 'normale' dagelijkse Praagse leven.

In Holešovice is er van alles te zien en te doen. Op de indoor en outdoor Praagse markt vind je allerlei koop- en etenswaren, the National Gallery of het 'Veletržní Palace' heeft een mooie collectie van moderne en hedendaagse kunst, er is een professionele slalom kayakbaan, en voor een van de beste burgers in Praag kun je terecht bij Motor Burger. Voor een bezoek aan de Oude Stad ben je per tram en metro (halte Nádraží Holešovice) binnen ongeveer 20 minuten in het stadshart. 

Plus Prague is door haar ligging buiten het centrum juist zeer geschikt voor groepen die de drukte van de oude stad willen ontwijken of zich in de avond graag in de accommodatie vermaken. De faciliteiten van het hostel lenen zich hier dan ook goed voor: er is een binnenzwembad en sauna, een outdoor (beach)volleybalveld, een bar, een grote lounge met tv, pooltafel, gratis WiFi, en een Italiaans restaurant met een goede prijs/kwaliteitverhouding. De ruime, lichte kamers beschikken over 4 - 8-persoonsbedden en hebben allen een eigen badkamer.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Praag
Offerte aanvragen
Contact