Studiereizen naar New York

Accommodatie in New York

Je kunt zelf kiezen wat voor accommodatie je wilt voor de studiereis naar New York. Met meer dan 100.000 hotelkamers is het aanbod van deze stad ontzettend groot, maar de Big Apple is dan ook ongekend populair onder bezoekers uit de hele wereld.

Accommodaties hebben - vooral in Manhattan - kleine kamers en het delen van sanitaire voorzieningen is (bij voornamelijk de hostel accommodaties) heel gewoon om het betaalbaar te houden. KILROY heeft een selectie gemaakt van hotels en hostels geschikt voor grotere groepen, waarbij prijs en bereikbaarheid belangrijke criteria zijn. De hostels met hun slaapzalen zijn populair vanwege de vaak goede locatie en relatief lage prijs. Voor docenten en begeleiders is het uiteraard mogelijk om op een eenpersoonskamer te verblijven. Maar heb je liever een kamer met eigen badkamer in een hotel, dan hebben we ook verschillende mogelijkheden voor je.

Hieronder vind je een selectie van ons brede aanbod, maar ben je op zoek naar iets anders laat ons dit dan gerust weten, we hebben vast iets wat op je wensen aansluit!  

Contact