Paper Factory Hotel

Paper Factory Hotel, New York
Paper Factory Hotel is een hip 4-sterren de hotel gevestigd in - de naam zegt het al - een 100 jaar oude papierfabriek in Long Island City, Queens. Het hotel ligt in een rustige buurt vlakbij het Kaufman Arts District.

Er een goede metroverbinding met Midtown Manhattan, waarmee je in slechts 15 minuten op 5th Avenue / Central Park bent. De locatie net buiten Manhattan maakt dat dit luxe hotel toch betaalbaar is. En ook Queens is populair met sportevents zoals de US Open in Flushing Meadows, het honkbalteam de Mets, en de NY Marathon. Houd je van kunst en cultuur dan zijn het MoMa PS1 museum en het Museum of the Moving Image een bezoekje waard. Voor een fantastisch uitzicht over Manhattan ga je naar Gantry Plaza State Park. De dichtsbijzijnde metrohalte is 36 St. 

Dit hotel heeft sfeervolle gemeenschappelijke ruimtes zoals een binnenterras, een tuin, een spellenkamer met darts en tafeltennis, een cocktailbar, en een toprestaurant genaamd "Mundo". Er is ook een fitnessruimte en er is gratis WiFi. De kamers hebben net als de rest van het hotel een industriële stijl, ze zijn geschikt voor maximaal 4 personen en hebben een eigen badkamer. 

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar New York
Offerte aanvragen
Contact