Ramada Jersey City

Ramada Jersey City
Ramada Jersey City is een 3-sterren hotel gelegen in de staat New Jersey - tussen Newark airport en Manhattan in. De PATH trein verbindt je echter in nog geen 15 minuten met de Big Apple.

Deze accommodatie is een goede optie voor wie het comfort en de ruimte van een hotel wil, maar het toch betaalbaar wil houden. Daarnaast ligt het vlakbij Manhattan, er is een goede rechtstreekse connectie met station 33rd Street, dat vlakbij Times Square ligt. Ook steeds meer New Yorkers deze voordelen van Jersey City inzien, is het een stad die de afgelopen jaren flink gegroeid is. Vooral richting de waterkant aan de Hudson rivier vind je gezellige restaurants, bars en het Liberty State Park. Het dichtstbijzijnde Journal Square treinstation ligt op 10 minuten lopen. 

Het hotel is gevestigd in een wat ouder gebouw, maar is van binnen goed onderhouden. Het heeft goede faciliteiten zoals een fitness, vergaderruimtes, een kiosk en gratis WiFi. De ruime kamers zijn geschikt voor maximaal 4 personen en zijn voorzien van een badkamer, koelkast, magnetron, TV en thee- en koffiefaciliteiten. 

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar New York
Offerte aanvragen
Contact