Studiereizen naar New York

Excursies in New York

Excursies in New York
KILROY biedt professionele excursies in New York en omgeving aan. Onder excursies vallen het bezoeken van bedrijven, culturele instellingen en andere, gerelateerde instanties. KILROY helpt ook met praktische informatie, zoals het openbaar vervoer in New York.

Excursies in New York

KILROY biedt veel mogelijkheden voor excursies. Op basis van de wensen en behoeften stellen we samen een programma op voor excursies in New York.

Stadstour langs de Lower East Side

Word rondgeleid langs de Lower East Side en ontdek het hedendaagse New York vanuit een local perspectief. De Deense journalist neemt je mee naar de vele culturen van de stad en laat je onder meer een Italiaanse patisserie, Bangladese moskee, Turks badhuis, Oekraiénse Orthodoxe Kerk en Indiase restaurants zien. 

Stadstour in Harlem

Samen met een lokale gids ontdek je Harlem, de meest bekende Afro-Amerikaanse wijk ter wereld. De tour richt zich op de geschiedenis en de hedendaagse sociale en culturele problemen van Harlem. Bezoek de St. John the Divine kathedraal, rij lang de Columbia University en stop bij Grant's Tomb op weg naar het noorden van Harlem. Het Apollo Theater, African Square en Teresa Hotel worden niet overgeslagen. Dit en nog veel meer hoogtepunten van Harlem komen voorbij! 

Professionele lezingen in New York

Het is ook mogelijk om lezingen over politiek, media, economische crisis en immigratie bij te wonen. 

Meer informatie over excursies in New York
Contact KILROY
Contact