Tips voor het organiseren van een werkweek

  • 16 augustus 2017
  • Door Meghan
Tips voor het organiseren van een werkweek

Ben je je aan het oriënteren voor een werkweek? Met deze tips organiseer jij een werkweek zo efficiënt, compleet en zorgeloos mogelijk!

Start op tijd

Het klinkt voor de handliggend, maar op tijd beginnen met het organiseren van een werkweek heeft veel voordelen. Vooral als je in populaire periodes wilt reizen, als het voor- of najaar, is het belangrijk op tijd te zijn. De ene bestemming is nou eenmaal populairder dan de ander, waardoor beschikbaarheid van vervoer en accommodatie kan tegenvallen. En wanneer iets minder beschikbaar is, wordt de prijs vaak ook duurder. Hoe vroeger je begint met organiseren, hoe groter de keuze doorgaans is. We raden aan om zo'n tien maanden van tevoren te beginnen. Zo heb je geen last minute stress en is er vaak nog veel keuze op het gebied van vervoer en accomodatie. En dat kan je weer veel geld besparen.

Staat je werkweek binnenkort al gepland, maar is nog niet alles geregeld? No worries. Wij kunnen je helpen!

Op werkweek in Parijs

Split de groep

Het komt voor dat bepaalde bezienswaardigheden of excursies een beperkt aantal personen tegelijk aan kan. Het zou zonde zijn om deze te moeten overslaan omdat de groep te groot is. Oplossing hiervoor is om de groep te splitten. Daaraan zit nog een tweetal voordelen. Met een kleine groep kan je je makkelijker verplaatsen door de stad en kan je verschillende dagprogramma's aanbieden.

Stel vooraf het programma op

Dit gaat je niet alleen heel ontspanning geven maar ook veel controle. Want wanneer je zo veel mogelijk van te voren opstelt en boekt, heb je meer controle over de tijdsplanning en je budget. Dat levert vaak ook nog eens een hoop voorpret op voor de groep.

Op studiereis met KILROY

Kies voor een gevarieerd programma

Een werkweek hou je extra leuk als je een goede afwisseling hebt in het programma. Combineer bijvoorbeeld een museabezoek met een fietstocht door de stad. Zo haal je het meest uit een werkweek én je leerlingen!

Heb je hulp nodig bij het organiseren?
Mail KILROY
Contact