Industriepalast Hostel Berlin

Industriepalast Hostel Berlin
Industriepalast Hostel Berlin is een hip en sfeervol hostel, wat helemaal in lijn ligt met de wijk waarin het is gevestigd; Friedrichshain. Het ligt op steenworpafstand van de East Side Galley, en kijkt uit op de bekende Oberbaumbrücke.

Het is hostel is gehuisvest een industrieel gebouw dat stamt uit 1906, en het ligt dichtbij rivier de Spree. Deze accommodatie heeft niet alleen een fijne locatie, ook binnen in het hostel is het goed vertoeven. Zo heeft het een bar, kun je er biljart of tafeltennis spelen, er is gratis WiFi in de lobby, en er is een royale buitenplaats. Ook is er een 'sport en fun' ruimte voor groepen. De 4- tot 8-persoonskamers zijn modern, verzorgd en voorzien van een wastafel. Er zijn kamers met gedeelde douches en toiletten op de gang, en kamers met eigen sanitaire voorzieningen. 

Met een locatie in de Warschauer Strasse, bevindt dit Industriepalast zich te midden van veel bars, restaurants en cafés. Ook de populaire clubs Watergate, Berghain and Matrix zijn nabij gelegen. S- en U-Bahn station Warschauer Strasse ligt op 2 minuten lopen.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Berlijn
Offerte aanvragen
Contact