Frankrijk

Ga op studiereis naar Frankrijk
 

Studiereizen naar Frankrijk

Frankrijk is een populaire bestemming voor studiereizen. En dan met name studiereizen naar Parijs en Nice. Reis af naar de stad van de liefde, of volg enkele dagen een Franse talencursus aan de Franse Rivièra.

Studiereis Frankrijk

Zowel Parijs als Nice zijn goed bereikbaar. Je vindt in beide de steden veel bezienswaardigheden, bijzondere architectuur en interessante excursies. KILROY maakt studiereizen naar Frankrijk geheel op maat!

Nice

Welkom in Nice, de hoofdstad van de Franse Rivièra. Dankzij de gunstige ligging aan de Middellandse Zee is de temperatuur het hele jaar door aangenaam. Wandel over de bekende boulevard "Le Promenade des Anglais" en bewonder de luxe hotels die hieraan gelegen zijn. Vanuit Nice zijn steden als Monaco, Cannes en Saint-Tropez gemakkelijk te bereiken, waardoor je niet één maar meerdere bestemmingen voor de studiereis creëert.

Studiereizen naar Frankrijk - Nice

Parijs

Parijs - de stad van de liefde. Bezoek de bekende bezienswaardigheden als de Eiffeltoren, het Louvre en de Champs-Élysées van de Franse hoofdstad. Parijs is groots op het gebied van kunst, geschiedenis, cultuur en architectuur. Ervaar het met eigen ogen en ga op studiereis naar Parijs. 

Studiereizen naar Frankrijk - Parijs

KILROY organiseert studiereizen naar Frankrijk in:

Staat je bestemming er niet tussen? Laat ons weten wat je zoekt! We bieden maatwerk en in ons brede netwerk is vaak veel mogelijk.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Frankrijk
Offerte aanvragen

Contact