Hongarije

Boedapest
 

Studiereizen naar Hongarije

Hongarije is een bijzonder land, dat in het verleden vaak voor haar vrijheid heeft moeten strijden. Het ligt in het hart van Europa en heeft veel te bieden op historisch gebied. Boedapest, de hoofdstad van het land, was één van de grootste en snelst groeiende steden voor de Eerste Wereldoorlog. De rijkdom die de stad toen beleefde is in haar architectuur nog steeds te zien.


Een studiereis naar Hongarije

Ervaar het historische en gezellige Boedapest met de prachtige rivier de Donau waar de stad bekend om staat. De rivier splitst de stad in twee delen: Boeda en Pest. Laat je verassen door de heerlijke Hongaarse keuken, die erg verrassend is met zijn Oostenrijkse en Turkse invloeden.  


Boedapest

De hoofdstad van Hongarije is verdeeld in Boeda en Pest door rivier de Donau. De stad is het administratieve, zakelijke en culturele centrum van Hongarije. Maar de schoonheid van Boedapest is hetgeen wat zich onderscheidt van andere grote steden. Ervaar het zelf tijdens een studiereis naar Boedapest.

Study Trip Budapest


Studiereis op maat

Bij KILROY is het mogelijk om studiereizen om maat te laten maken. Aan de hand van de wensen en behoeften op het gebied van budget, accommodatie, vervoer en excursies maken wij een gratis offerte.


KILROY organiseert studiereizen naar Hongarije in:

Staat je bestemming er niet tussen? Laat ons weten wat je zoekt! We bieden maatwerk en in ons brede netwerk is vaak veel mogelijk.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Hongarije
Offerte aanvragen

Contact