Studiereizen naar Boedapest

 

Studiereizen naar Boedapest

De hoofdstad van Hongarije wordt door de rivier de Donau verdeeld in het heuvelachtige Boeda en het drukkere, maar ook prachtige Pest. De stad is het administratieve, zakelijke en culturele centrum van Hongarije. Maar de schoonheid van Boedapest is hetgeen wat zich onderscheidt van andere grote steden. Ervaar het zelf tijdens een studiereis naar Boedapest.

Wil je een offerte aanvragen?
Contact KILROY
Heb je een vraag?
E-mail ons

Je kunt ons ook altijd even bellen op +31 20 5245 160


Studiereis Boedapest 

Het eerste wat je zal opvallen tijdens een studiereis naar Boedapest zijn de brede straten, groene parken en de mix van verschillende bouwstijlen. Boedapest heeft niet voor niets de bijnaam ´Het Parijs van Oost-Europa'. Niet alleen de indrukwekkende architectuur maakt Boedapest een bijzondere stad. Het ontwerp en de stijl zijn verbonden aan de trotse geschiedenis van de stad; tot de Eerste Wereldoorlog was Oostenrijk-Hongarije één van de grootse en rijkste mogendheden van Europa.

Studiereis Boedapest, Hongarije


Het rijke Boedapest

Gebouwen als het Centraal Station, Het Parlement en het beroemde Király badhuis zijn allemaal gebouwd zoals honderden jaren geleden werd gedaan. Zelfs de kleinste waterspuwers op muren zijn bewaard gebleven. Aan deze gebouwen is duidelijk af te lezen dat Boedapest ooit één van Europa's grootste snelst groeiende metropolen was. Boedapest is fantastisch om in te wandelen of fietsen. Er zijn tal van bezienswaardigheden die allemaal de moeite waard zijn om te zien. Boedapest is een prachtige bestemming voor een studiereis!

Werkweek Boedapest


Excursies en bezienswaardigheden in Boedapest

De volgende excursies en bezienswaardigheden mag je niet missen bij een bezoek aan Boedapest:

  • Kettingbrug
  • Boedapaleis
  • Vissersbastion
  • Matthiaskerk
  • Grote Markthal
  • Hongaars Nationaal Museum
  • Grote Synagoge
  • Szécheny badhuis

Naast excursies naar de bekende bezienswaardigheden in Boedapest biedt KILROY ook minder voor de hand liggende, maar minstens zo interessante excursies aan gericht op bepaalde aspecten van de Hongaarse geschiedenis, cultuur en maatschappij. Denk hierbij aan een excursie over wijnproductie, een kijkje achter de schermen bij een luxe hotel, of een bezoek aan een lokale school. Voor meer inspiratie klik je hier


Reizen naar Boedapest

Per vliegtuig kom je snel en voordelig in Boedapest. Vanaf het vliegveld kun je met het openbaar vervoer of een taxi naar het centrum, voor grote groepen is het huren van een bus vaak de gemakkelijkste en meest voordelige optie. Heb je wat meer tijd voor de reis en vind je het makkelijk om ter plaatse eigen vervoer tot je beschikking te hebben, dan is het ook mogelijk om per bus naar Boedapest af te reizen. Vooral bij groepen van grote aantallen kan dit een interessante optie zijn. 

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Boedapest
Offerte aanvragen

 

Contact