Generator Dublin

Generator Dublin
Generator is een keten die doorgaans op toplocaties zit in meerdere grote, Europese steden. Zo ook in Dublin. Sinds 2011 vind je Generator in de hippe wijk Smithfield, vlakbij de Liffey rivier en de Jameson Distillery.

Dichtbij het hostel vind je het National Museum of Ireland for Decorative Arts & History, een divers museum dat zowel veel Ierse geschiedenis als een goede collectie van Ierse haute couture, zilver en meubels te bieden heeft. Als je een stukje verder loopt, kom je bij Phoenix Park, een van de grootste stadsparken van Europa.  
 
Generator Dublin heeft een industrieel karakter met gezellige gemeenschappelijke ruimtes. Er is een bar/restaurant waar je kleine snacks maar ook (een van de beste van de stad!) burgers, en andere maaltijden kunt nuttigen. In deze ruimte vind je ook een pooltafel en er is ruimte om te dansen! Gratis WiFi is beschikbaar, en ook beschikt het hostel over een bioscoop- en vergaderruimte. De slaapzalen zijn geschikt voor 4 - 8 personen. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Dublin
Offerte aanvragen
Contact