Italië

Het Colloseum in Rome
 

Studiereizen naar Italië

Italië heeft een wereldberoemde keuken, unieke en gevarieerde natuur, indrukkwekkende historie en veel daarvan zie je terug in de architectuur van de steden. Een studiereis naar Italië staat gegarandeerd voor een geweldige trip.

Studiereizen naar Italië

Italië voert de lijst aan van meeste Unesco Werelderfgoederen ter wereld. Al jaren trekken steden als Rome en Florence duizenden bezoekers aan. Ontdek zelf waarom deze Italiaanse steden zo populair zijn tijdens een studiereis naar Italië. 

Florence

Een studiereis naar Florence in Toscane is als een reis terug in de tijd. De tijd van de Renaissance waar kunst, architectuur en nationale trots Noord-Italië vormde. Toscaanse steden als Florence zijn goed bewaard gebleven en hebben een echte middeleeuwse sfeer. 

Studiereizen naar Italië - Florence

Rome

Rome is net een openlucht museum. Deze stad heeft een geschiedenis en cultuur als die je in de vorm van prachtige gebouwen, opgravingen en musea terugziet op verschillende plekken in de stad. Daarnaast is het centrum vrij compact en kun je dus veel bezienswaardigheden te voet ontdekken. Rome heeft het allemaal en behoort niet voor niets tot één van onze populairste bestemmingen voor studiereizen.

Studiereizen naar Italië - Rome

Studiereis op maat

Bij KILROY is het mogelijk om studiereizen om maat te laten maken. Aan de hand van de wensen en behoeften op het gebied van budget, accommodatie, vervoer en excursies maken wij een gratis offerte. 

KILROY organiseert studiereizen naar Italië in:

Staat je bestemming er niet tussen? Laat ons weten wat je zoekt! We bieden maatwerk en in ons brede netwerk is vaak veel mogelijk.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Italië
Offerte aanvragen

Contact