Spanje

Visit Madrid on the study tour to Spain
 

Studiereizen naar Spanje

Met een studiereis naar Spanje kan het allemaal. Ga zonnebaden aan het strand, aanschouw de meest prachtige bouwwerken, geniet van het heerlijke eten, kortom het goede leven! Leer een woordje Spaans en je voelt je er zo thuis.

Barcelona

Proef in een tapas-barretje nabij Camp Nou van de lokale specialiteiten. Bekijk de indrukwekkende kunstwerken van artiesten als Picasso, Miró of Tàpies in één van de vele musea of laat je imponeren door de architectuur van o.a. Antoni Gaudí's Sagrada Família, Casa Milà of Parc Güell verspreid over de stad.

Studiereis Spanje - Barcelona

Malaga

Malaga is naast de geboorteplaats van Picasso ook de hoofdstad van de Costa del Sol. De sfeervolle stad staat vol cultuur, bezienswaardigheden, mooie gebouwen, pleinen en veel leven op straat. Malaga heeft de perfecte combinatie van stad en strand.

Studiereis Spanje - Malaga

Studiereis op maat

Bij KILROY is het mogelijk om studiereizen om maat te laten maken. Aan de hand van de wensen en behoeften op het gebied van budget, accommodatie, vervoer en excursies maken wij een gratis offerte. 

KILROY organiseert studiereizen naar Spanje in:

Staat je bestemming er niet tussen? Laat ons weten wat je zoekt! We bieden maatwerk en in ons brede netwerk is vaak veel mogelijk.

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Spanje
Offerte aanvragen

 

Contact