Studiereizen naar Malaga

Taalcursus Spaans in Malaga

De talenschool heeft als doel om studenten Spaanse les van hoge kwaliteit te geven en een fijn verblijf te bieden. Na een taalcursus bij Debla spreken studenten niet alleen beter Spaans, maar hebben ze ook een beter idee gekregen van de Spaanse cultuur.

De Talenschool
De klaslokalen zijn groot en overal is wifi is beschikbaar. De talenschool heeft een tuin en terras wat uitkijkt over de zee. De talenschool heeft een El Instituto Cervantes certificaat wat kwaliteit garandeerd. Alle docenten zijn afgestuurd aan een universiteit en zijn specialisten in het Spaans lesgeven aan buitenlanders. Deble biedt zes verschillende niveaus. Elke team bestaat uit maximaal negen studenten.

Locatie
Talenschool Debla ligt aan de voet van de Gibralfaro Berg, één van de meest groene gebieden van Malaga en met spectaculair uitzicht. Het is slechts tien minuten lopen vanaf het oude centrum en maar twee naar het strand.

Het talenpakket
Ons talenpakket bestaat uit Spaanse lessen, materiaal, een tour door Malaga met gids en een afscheidsdiner met paella en natuurlijk een diploma. Optioneel zijn de flamencolessen en privé Spaanse lessen.

Accommodatie
KILROY biedt accommodatie in hostels, hotels en gastgezinnen. De accommodatie zal gelegen zijn binnen een loopafstand van de talenschool. 

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Malaga met taalcursus
Offerte aanvragen

 

Contact