A Plus Hostel & Hotel

A Plus Hostel & Hotel
Het A Plus Hostel heeft een goede locatie aan de rand van de mooie wijk Praag 1; het hart van de stad Praag met veel prachtige architectuur, musea, restaurants en bars.

Voor kortere trips is dit absoluut een handig uitgangspunt om de bezienswaardigheden van de Oude Stad te verkennen. Vanaf het hostel naar de bekende Karelsbrug (ongeveer 25 minuten lopen) kom je aardig wat bezienswaardigheden tegen: vergaap je aan de architectonische details van cultureel centrum Obecní dům, beklim de Kruittoren en geniet van het uitzicht, en zie hoe de Astronomische klok het hele uur slaat op het Oude Stadsplein. Direct naast het hostel ligt metrostation Florenc dat een goede verbinding met de rest van de stad.

Dit budget hostel kenmerkt zich door haar formaat en centrale ligging. Het heeft een restaurant dat internationale en lokale gerechten serveert, er is een 'beergarten', een clublounge met darts en tafelvoetbal, en er is gratis WiFi op de begane grond en in het restaurant. Er zijn kleinere slaapkamers met 3 - 6 bedden, en grotere kamers geschikt voor 7 - 14 personen. Ze zijn elk voorzien van een kledingkast, tafel en stoelen. Douches en toiletten bevinden zich op de gang. 

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Praag
Offerte aanvragen

 

Contact