Hotel City Centre

Hostel City Centre
Hotel City Centre is een middelgroot 3- sterren hotel gelegen in het centrum van Praag, aan de rand van de Joodse Wijk. Dit is een chique, trendy wijk vol geschiedenis met prachtige gebouwen, joodse monumenten en leuke restaurants.

Hotel City Centre ligt aan het levendige plein Namesti Republiky, een prima uitgangspunt om te voet de (oude) stad te verkennen, het ligt op slechts 10 minuten lopen. Het Joods Museum bijvoorbeeld, dat een goed beeld geeft van de geschiedenis van Joden in deze stad door de jaren heen. In de nabije omgeving van het hotel zijn er verscheidene restaurants, cafés en bars, en shopliefhebbers kunnen terecht in winkelcentrum Paladium. 

Van buiten oogt het gebouw vrij klassiek, van binnen is het eenvoudige hotel ietwat gedateerd, maar wel netjes onderhouden met een huiselijke stijl. Er is tevens een casino in het hotel. De kamers zijn geschikt voor maximaal 4 personen en zijn voorzien van een TV, en badkamer met douche en toilet. Het hotel biedt WiFi, dit is gratis in de receptie ruimte. 

Ontvang een gratis offerte voor studiereizen naar Praag
Offerte aanvragen

 

Contact